Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Skladování potravinářských obilovin
SMEJKAL, Jiří
Cílem práce bylo zhodnocení vlivu skladování v podniku ZEMKO Kožlí a.s. na kvalitu potravinářských obilovin. Výsledky jakostních kritérií, kterými byly u potravinářské pšenice vlhkost, objemová hmotnost, Zelenyho test, N-látky, lepek, číslo poklesu, příměsi a nečistoty, a u sladovnického ječmene vlhkost, přepad zrn nad sítem 2,5mm, cizí semena, látky, poškozená zrna, propad zrn pod sítem 2,5mm, klíčivost, N-látky, zahnědlé špičky, byly zpracovány do tabulek a grafů. Byla prokázána větší vhodnost uskladnění potravinářských obilovin v silech na rozdíl od halových a půdních skladů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.